Help, ik heb last van dit ongedierte in kantoor

Maak je je zorgen over de schade die houtwurmen en bedwantsen kunnen brengen aan jouw kantoormeubilair? In houten kantoorkasten is het mogelijk dat je houtwurmen zult vinden. Dit is niet goed, want het kan andere belangrijke documenten die je in de kast opbergt ook vernietigen. Evenals bedwantsen, die te vinden zijn op de sofa’s in de wachtruimte. Dit is niet goed voor jouw reputatie, als klanten die beestjes op jouw sofa zien. Hier zijn er enkele tips hoe je deze ongedierte uit de weg kunt halen.

Houtwormen

Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar aangezien het om een kantoorruimte gaat is het raadzaam om alle meubelstukken van hout te verwijderen die besmet zijn met houtworm of waarvan je vermoedt dat ze een probleem met houtworm hebben. Dit is gewoon om verdere problemen met houtworm binnen het pand te helpen minimaliseren of voorkomen. Vervolgens moet je erop letten dat de luchtvochtigheid in jouw kantoor goed geregeld is. Want vochtig hout is een broedplaats voor deze wormen. Houtworm geeft over het algemeen de voorkeur aan hout met een hoger vochtgehalte. Door jouw pand goed geventileerd te houden, help je eventuele verdere houtwormplagen te verlichten. Als laatst kan je de ongediertebestrijdingsdienst bellen om je te helpen de houtwormen te bestrijden. Dit is de meest effectieve manier om er van af te komen. In het geval van een massale uitbraak van houtworm kan structurele schade optreden en in plaats van het alleen te proberen, is het raadzaam om contact op te nemen met een gekwalificeerde specialist in houtwormbehandeling.

Bedwantsen

Inspecteer regelmatig alle delen van het kantoor op tekenen van bedwantsen. Besteed extra aandacht aan pauzeruimtes, lounges en andere ruimtes met zachte meubels waar mensen samenkomen. Zodra de insecten zich in de kantoorruimte bevinden, zijn er talloze scheuren, openingen en verborgen locaties die uitstekende broedplaatsen voor bedwantsen maken, plus de geschikte temperaturen en vochtigheidsniveaus dragen bij aan een toch al gunstige plek om te wonen. Bedwantsen zijn kleine, nachtelijke insecten die zich in krappe ruimtes verstoppen. Als je de insecten zelf niet kunt lokaliseren, let dan op zwarte vlekken veroorzaakt door fecale uitstrijkjes van bedwantsen. Het belangrijkste dat je kunt doen om de kans dat je bedwantsen mee naar huis neemt van kantoor te verkleinen, is om onmiddellijk een supervisor of manager te laten weten dat bedwantsen of ander bewijs van hun aanwezigheid is waargenomen. Door dit te doen, kan de officemanager contact opnemen met de ongediertebestrijder voor een inspectie en het op stellen van een beheersplan. Andere belangrijke overwegingen zijn het regelmatig controleren op bedwantsen in jouw kantoorruimte en het controleren van boekentassen, aktetassen, jassen, thuiswerk of iets anders dat bedwantsen zouden kunnen gebruiken om met je mee naar huis te gaan. Stofzuig de stoelen en sofa’s regelmatig en laat die ook stomen. Voldoende hitte maakt de beestjes dood en hun eieren.

Als laatst

Heb je last van ongedierte als bedwantsen, houtwormen en andere soorten? Het beste is om meteen de bestrijdingsdienst te te bellen. Zij komen langs voor een inspectie en maken vervolgens een beheerplan op dat effectief is bij het verwijderen van ongedierte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Theme: Overlay by Kaira