Zoek je naar een oplossing als je kantoorruimte vol raakt? 

OpslagruimteAls je ondernemer bent is het normaal dat je regelmatig behoefte hebt aan meer ruimte. En dan hebben we het over betaalbare, toegankelijke en betrouwbare ruimte. Of je nu een aannemer bent met veel gereedschappen, of je hebt een webwinkel en je wilt niet dat je hele werkruimte bedekt is met spullen en andere benodigdheden, dan is het huren van een opslagruimte iets om te overwegen.

Afhankelijk van jouw werkgebied is het inhuren van een opslagruimte wellicht precies wat je nodig hebt om jouw workflow te stroomlijnen en jouw bedrijf efficiënter en gemakkelijker te beheren. Hieronder staat er meer geschreven over hoe je kunt profiteren van het huren van een opslagruimte voor jouw volle werkplek.

Opslagruimte Veghel

Een opslagruimte huren is over de hele wereld bekend, dus het is geen verrassing dat het ook in Nederland steeds populairder wordt. Klanten kunnen een opslagruimte in Veghel huren die je vervolgens naar hartenlust kunnen gebruiken. Deze opslagruimtes zijn altijd beschikbaar als je jouw spullen daar naartoe wilt brengen, zowel voor korte als langere periodes. Hier vind je hele grote kamers, maar ook kleine opslagruimtes. Ga zelf met de professional na wat de juiste kamergrootte is op basis van jouw behoeften.

Welke ondernemers kunnen deze opslagruimtes huren?

Er zijn vrijwel geen beperkingen met betrekking tot wie een opslagruimte nodig heeft. Als je geen apart kantoor kunt permitteren om alle documenten of zelfs goederen die in jouw online winkel worden verkocht op te slaan, kan je voor een redelijke prijs een zakelijke opslagruimte huren. Veel groeiende ondernemers investeren eerder in het huren van een opslagruimte. Bekijk de website als je meer wilt weten over de diensten met betrekking tot het huren van een opslagruimte.

Voordelen voor ondernemers van het huren van opslagruimte

  1. Eenvoudige bedrijfsuitbreiding

Een groeiend bedrijf is goed nieuws en uitbreiding betekent meer kantoorruimte. In plaats van een extra kantoorruimte te huren, wat extra kosten met zich meebrengt, kan je beter een opslagruimte huren om jouw ongebruikte kantoorapparatuur of onnodige kastbestanden op te slaan. Al die filekasten zullen zeker meer ruimte vrijmaken voor nieuw personeel. De maandelijkse huur van een opslagruimte is veel goedkoper dan een magazijn of een bedrijfspand.

  1. Gegarandeerde beveiliging voor jouw spullen

Het opslaan van jouw belangrijke items in een opslagruimte van Veghel is veilig.  De ruimte is voorzien van CCTV- en alarmsystemen. Jouw spullen zijn veilig vanaf het moment dat je ze bij hun achterlaat. Wat nog verbazingwekkender is, is dat alle units klimaat gestuurd zijn, wat jouw spullen zal beschermen tegen eventuele weer gerelateerde schade.

  1. Profiteer van gratis diensten

Om jouw kosten laag te houden en het verplaatsen van jouw bezittingen gemakkelijker te maken, biedt de opslagruimte in Veghel gratis inloopdiensten voor vrachtwagens en chauffeurs, evenals het gebruik van trolleys en palletwagens. Deze diensten maken niet alleen verhuizen eenvoudiger, maar ze elimineren ook de kosten die gepaard gaan met het inhuren van verhuizers.

  1. Ze zijn flexibel

Over flexibiliteit gesproken hanteert dit bedrijf een maandelijkse betalingsbasis en gemakkelijke opzegging van contracten. In welke staat jouw bedrijf zich ook bevindt, zij hebben alle begrip voor. Je kunt de opslagruimtes huren zolang je ze nodig hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Theme: Overlay by Kaira